KWB Zedelgem & Loppem: Barbecue vervolmaking

KWB geeft meerwaarde aan je barbecue.

De koude dagen zijn achter de rug, het zomergevoel komt stilaan terug… Bij dat zomergevoel hoort uiteraard ook een smakelijke barbecue met familie en/of vrienden. Het is leuk als je zelf eens iets nieuws kan presenteren, vol heerlijke smaken.

Na 2 spetterende jaren in Spes Nostra onder begeleiding van Didier, zal Curd dit jaar de fakkel overnemen. Onder zijn begeleiding zullen we in groepen de voorbereidingen maken in de keuken. Na een lekkere aperitief kunnen we dan alles afwerken op de barbecue met een gepast drankje.

Wanneer: Vrijdag 25 april 2014 om 18u30 stipt.

Waar: Parochiaal Centrum Oude Ieperweg 9 te Loppem

Benodigdheden: Een schort, klein en groot mes+snijplank, keukenhanddoek.

Kostprijs: KWB leden 3,00 €; niet leden 5,00 €; De kostprijs van de benodigdheden en ingrediënten wordt verdeeld onder de deelnemers.

Inschrijving: Uiterlijk tegen 18 april bij Christophe Steen, Joseph Berquinstraat 18, 8210 Zedelgem (inschrijvingen beperkt tot 20 personen). 0498/36.52.51,christophe.steen@telenet.be

KWB Leden zijn verzekerd voor deze activiteit. Niet leden zijn niet verzekerd, KWB Zedelgem draagt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

Advertenties

Geplaatst op 6 april 2014, in In de pers. Markeer de permalink als favoriet. Reacties uitgeschakeld voor KWB Zedelgem & Loppem: Barbecue vervolmaking.

Reacties zijn gesloten.